Leica Disto X310
Reviews | Review toevoegen

NIEUW: Leica DISTO™ X310 is de enige laserafstandsmeter in zijn classe, die stofdicht is en beschermd tegen waterstralen – tot IP65. Daarnaast is hij getest tegen vallen vanaf een hoogte tot 2 m.

Artikelnummer

X310 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

3 dagen

€ 197,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Leica DISTO™ X310 – garandeert betrouw-bare metingen, zelfs onder de moeilijkste omstandigheden.

IP65 beschermd tegen waterstralen en stofdicht
360° hellingmeter
Smart Horizontale Modus™
Hoogte tracking
Power Range Technology™
Verlicht 4-regelig display
Automatisch multifunctioneel eindstuk

 

ISO Standaard 16331-1 – De standaard voor laser afstand meters
Het bereik en de nauwkeurigheid van laser afstand meters hangt af van licht condities en reflectiviteit van het meetpunt. Voor Leica Geosystems is het belangrijk dat instrumenten niet alleen onder perfecte laboratorium condities functioneren, maar vooral tijdens de normale dagelijkse werk condities ondervonden op constructie sites. Door samenwerking met externe experts, heeft het bedrijf een standaard ontwikkeld voor laser afstand meters kunne nworden getest en vergeleken met andere.

     
    Robuuste behuizing
De gevoelige meetelementen worden beschermd door massief rubberen delen. De Leica DISTO™ X310 is daarom bijzonder robuust. Slaagt voor valproeven tot 2 m hoogte.
     
    Beschermingsklasse IP65
De behuizing en het toetsenbord zijn volledig water- en stofdicht. Reinigen onder de kraan is daarom geen enkel probleem.
     
    Hellingmeter 360°
Dankzij de combinatie van afstand- en hellingmetingen kunt u de hori-zontale afstand absoluut nauwkeurig en eenvoudig bepalen – zelfs langs obstakels. Met behulp van de hellingmeter kunnen ook indirecte hoogten worden bepaald.
     
    Smart Horizontal Mode™
Als u geen directe meting kunt uitvoeren vanwege obstakels, dan kunt u de Smart Horizontal Mode™ gebruiken om de horizontale afstand te bepalen; simpel en absoluut precies.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.