Leica Disto D510
Reviews | Review toevoegen

NIEUW: De nieuwe Leica DISTO ™ D510 staat voor gemakkelijk en moeiteloos buiten afstanden meten.

Artikelnummer

D510 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

3 dagen

€ 379,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De unieke combinatie van het digitale richtmerk en 360° tilt sensor maakt metingen mogelijk die niet mogelijk zijn met conventionele afstandsmeters. Bovendien ben u op de toekomst voorbereid dankzij de aantrekkelijke gratis Bluetooth ® Smart apps.

  • Digitaal richtmerk met 4x zoom
  • IP65 bescherming tegen waterstralen en stof
  • 360° tilt sensor
  • Smart Horizontal Mode™
  • Hoogte tracking functie
  • Bluetooth® Smart
  • Gratis App – Leica DISTO™ sketch

  Eenvoudig en precies richten - Digitaal richtmerk met 4x zoom
Met het digitale richtmerk kan de Leica DISTO™ D510 zeer precies meten, zelfs in ongunstige lichtomstandigheden. Dit is een alles bepalend wanneer u buiten werkt in zonnige omstandigheden.U kunt het gewenste punt altijd aanrichten, dankzij het digitale richmerk op het kleurendisplay, zelfs als de rode laserspot niet meer zichbaar is met het blote oog.
 
     
  Oneindig veel meetfuncties - 360° tilt sensor
De Leica DISTO™ D510 is uitgerust met een 360° tilt sensor. Dit betekent dat het naast het meten van hoeken ook mogelijk is om direct horizontale afstanden te meten! Samen met de het digitale richtmerk worden verbazingwekkende opties mogelijk. Zo worden er bijvoorbeeld metingen mogelijk zonder dat er een geschikt meetoppervlak beschikbaar is, zoals bij het bepalen van de hoogte van een boom, of van een reflecterende glazen gevel. Deze metingen zouden niet uitgevoerd kunnen worden met een conventionele laser afstandmeter.
     
  Efficiënt hoogteprofielen meten
Met deze functie kan de Leica DISTO™ D510 afstanden en hoogteverschillen tonen ten opzichte van een vast referentiepunt. Dit maakt het makkelijk om snel profielmetingen te doen, zonder daarvoor dure meetmethoden in te zetten. Ook kan deze functie gebruikt worden om bijvoorbeeld te controleren of dwarsbalken recht zijn, een vloer vlak is of voor velerlei andere toepassingen.
     
  Snel Schetsen - Bluetooth® Smart app
De Leica DISTO™ D510 is in staat om meer te doen dan alleen meten. De meetdata kan handig en nauwkeurig worden overgedragen dankzij de geïntegreerde Bluetooth® Smart Technology. Met de gratis Leica DISTO™ sketch app kunnen plattegronden of tabellen gemaakt worden op een iPhone of iPad. Het is zelfs zeer eenvoudig omprecisie afstanden aan foto's toe te voegen.
     
  Hedendaagse ergonomie
Het beschikbaar maken van de meest eenvoudige manier van bedienen is een must voor Leica Geosystems. De Leica DISTO™ D510 is aangepast aan de gebruikersinterface van de hedendaagse mobiele telefoons. Ook kunnen uw favoriete functies worden toegewezen aan een aantal te selecteren toetsen, zodat deze snel toegankelijk zijn met een enkele druk op de knop. De geïntegreerde helpfunctie laat u nooit in de steek in het terrein.
     
  Robuust een eenvoudig te reinigen - IP65
De behuizing en het toetsenbord zijn speciaal afgedicht tegen water en stof. Reinigen onder water is dan ook geen enkel probleem. De laser afstandmeter kan worden gebruikt in alle weersomstandigheden, dankzij de bescherming tegen waterstralen en stof.
     
  ISO Standaard 16331-1 – De standaard voor laser afstandmeters
Het bereik en de nauwkeurigheid van laser-afstandsmeters zijn afhankelijk van de lichtomstandigheden en reflectiviteit van het te meten object. Voor Leica Geosystems is het belangrijk dat de instrumenten niet alleen werken onder perfecte laboratoriumomstandigheden, maar het vooral altijd goed doen in de dagelijkse werkomstandigheden aangetroffen op bouwplaatsen. Dit is de reden waarom er, in samenwerking met externe deskundigen, een standaard ontwikkeld is waarmee laserafstandmeters kunnen worden getest en vergeleken kunnen worden met elkaar.
     
 

De Leica Disto D510 wordt geleverd als complete set inclusief:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.