€ 30,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

AirShim opblaasbare koevoet lift tot 250 kg

Of u nu een ervaren aannemer bent voor het installeren van ramen, deuren en kasten of een huiseigenaar en probeert een wasmachine recht wilt zetten, zult u blij zijn als u dit eenvoudig te gebruiken maar toch krachtig hulpmiddel tot uw beschikking heeft.
 
Het is krachtig genoeg om te verhogen en te houden tot 250 kg en is zacht, zodat het oppervlakken niet bekrast. De AirShim overspant gaten van 1,5 mm tot 65 mm en elimineert de noodzaak van vulplaatjes en wiggen.
 
Knijp met de easy-to-use handpomp totdat u het object in de juiste positie heeft gekregen. Gebruik het als een opblaasbare koevoet om te heffen, verschuiven, uitlijnen, nivelleren en waterpassen.
 
U kunt het zelfs gebruiken om objecten uit elkaar te wrikken (zoals fragiele plinten en een trim van een wand) zonder deze te beschadigen. Voor een aantal uitdagende klussen, zoals gelijkmaken van ramen, deuren of zware apparatuur, het gebruik van meer dan één AirShim wordt aanbevolen. Wordt geleverd met een 1-jaar garantie.
 

Foto('s):

Bijlagen:

Verzendkosten

€ 6,95 

Standaard levertijd

3 dagen

Voorraad

€ 30,00
Prijs per stuk
Aantal: Bestellen

Reviews

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.