Leica Disto D210
Reviews | Review toevoegen

Het NIEUWSTE compacte instapmodel van Leica. De Leica Disto D210 is de opvolger van de D2 en heeft vele interessante functies en is toch simpel te gebruiken. Optellen en aftrekken, oppervlakte en volu

Artikelnummer

D210 

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

3 dagen

€ 139,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

Het compacte en handige instapmodel heeft vele interessante functies en is toch simpel te gebruiken. Optellen en aftrekken, oppervlakte- en volumeberekeningen voor snelle en be-trouwbare metingen. De laatste 10 resultaten worden opgeslagen.
Leica DISTO™ D210 – en vergeet het meetlint maar.
  • Power Range Technology™
  • IP54 stof-en spatwaterdicht
  • Verlicht 3-regelig display
  • Automatisch multifunctioneel eindstuk
 

ISO Standaard 16331-1 – De standaard voor laser afstand meters
Het bereik en de nauwkeurigheid van laser afstand meters hangt af van licht condities en reflectiviteit van het meetpunt. Voor Leica Geosystems is het belangrijk dat instrumenten niet alleen onder perfecte laboratorium condities functioneren, maar vooral tijdens de normale dagelijkse werk condities ondervonden op constructie sites. Door samenwerking met externe experts, heeft het bedrijf een standaard ontwikkeld voor laser afstand meters kunne nworden getest en vergeleken met andere.

     
    Precisie met één druk op de knop
Voor alles dat nauwkeurig moet zijn – de Leica DISTO™ D210 meet met een nauwkeurigheid van ± 1,0 mm.
     
 

Klein en handig
Dankzij het ergonomische en compacte ontwerp met soft grip, ligt de Leica DISTO™ D210 vast in de hand, is lichtgewicht en past in uw borstzak.

     
  Multifunctioneel eindstuk
Of nu moet worden gemeten van-uit hoeken, gleuven of vanaf randen; met dit eindstuk bent u voorbereid op alle meetsituaties. Het instrument detecteert automatisch de stand van het eind-stuk, zodat u kostbare meetfouten kunt vermijden.
     
  Prima leesbaar display
De resultaten worden op drie re-gels getoond. De display-verlich-ting betekent dat zij goed leesbaar zijn, zelfs in het donker.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.